Wij zijn Sybe en Carien

Wie zijn wij?

Wij zijn Sybe en Carien en wonen en werken in Waspik, Brabant. Wij hebben allebei in een wat verder verleden gewerkt bij Wegener Media, maar zijn nu inmiddels al een aantal jaren volledig in de ban van keramiek en glas.

Carien van Dongen is keramiste en verzorgt de weekenden boetseren, de workshops en de cursussen keramiek. Zij volgt een opleiding Keramische technieken aan de SBB in Gouda, waardoor zij de nodige kennis in huis heeft.

Voor portret boetseren gebruikt zij de methode van Philippe Faraut. Bij hem volgde zij in oktober 2014 een cursus in Stoke-on-Trent in Engeland. In de zomer van 2015 volgt Carien de cursus ‘Figurative Sculpting’ in de Florence Academy of Art.

Sybe Waarts maakt verlichting van glas. Tijdens de weekenden boetseren bij Steengoedweekend trekt Sybe zijn bourgondische schort aan. Hij zorgt voor de heerlijke lunches en een culinair diner op zaterdagavond. Met hulp van Carien natuurlijk, als de boetseerlessen dat toestaan.

Ongestoord boetseren en comfortabel overnachten. Dat is onthaasten in zijn puurste vorm. Een weekend vol creativiteit, ontspanning en bourgondische gastvrijheid.

Weekend boetserenMaak ook je eigen, unieke beeld!