Workshops boetseren

Inschrijven workshop boetseren

Ook voor een inspirerende workshop boetseren kun je bij Steengoedweekend terecht. Je kunt bij ons verschillende workshops volgen, variërend van 1 tot meer dagen, in Waspik of op een mooie locatie daarbuiten, met een eigen beeld of in een thema.

1-daagse workshop boetseren: Een beeld in één dag

Bij deze 1-daagse workshop boetseren ga je voortvarend aan de slag met je eigen beeld of portret in één dag. We starten om 9:00 uur en stoppen om 16.00 uur. Een perfect creatief dagje uit met vriendinnen, vrienden, zussen of met collega’s als bedrijfsuitje. Tussen de middag geniet je van een smakelijke, Brabantse lunch in de sfeervolle gastenruimte of, bij mooi weer, op het terras in de tuin.

Data en tarieven 1-daagse workshop boetseren

Wil je een dag komen boetseren en je eigen creativiteit vastleggen in klei? Je bent welkom om:

  • aan te sluiten in een groep bij een van de weekenden boetseren, als er nog plaats is. Je kiest dan voor een van beide dagen.
    Kosten: € 85, - p.p.
  • een dag te reserveren voor je eigen groep of gezelschap van 6 tot 8 personen.
    Kosten: € 75, - p.p.

Themaworkshops boetseren

Geregeld organiseert Steengoedweekend workshops boetseren rondom een thema. Vaak werken we dan met een echt (naakt)model. Boetseren rondom een thema is heel inspirerend. Je werkt niet alleen aan je eigen beeld, maar leert ook van je medecursisten. Recente workshops waren bijvoorbeeld ‘Kijken naar het menselijk lichaam’ en ‘Kruip in de huid van Rodin’, waarbij cursisten, net als Rodin, hun eigen Denker in klei vormgaven.

 

Masterclass Alberto Bustos uit Spanje

De in Spanje wonende Bustos komt in het najaar 2017 naarNederland voor een vijf – daagse masterclass ( max. 15 deelnemers) . Zijn sculpturen lijkten te leven, gevormd door wind. Uiterst fragiele vormen gemaakt met een subliem gevoel voor perfectie. Gedurende de workshop zijn er verschillende demo's te zien waarna in ons ruime atelier volop de gelegenheid is om onder begeleiding van Alberto aan de slag te gaan met de klei. Alberto heeft wereldfaam en is winnaar van verschillende prijzen en onderscheidingen.

Kijk op zijn site voor meer informatie over deze kunstenaar en zijn werk http://www.bustosescultura.es/

De 3-daagse masterclas is op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 oktober

Deelname masterclas 3 dagen € 325,-

Arrangement masterclass incl. 2 overnachting en maaltijden. € 475,-

Inschrijven workshop 

 

workshop boetseren 1   workshop boetseren 2   workshop boetseren 3   workshop boetseren 4

Ongestoord boetseren en comfortabel overnachten. Dat is onthaasten in zijn puurste vorm. Een weekend vol creativiteit, ontspanning en bourgondische gastvrijheid.

Weekend boetserenMaak ook je eigen, unieke beeld!