In de afgelopen jaren zijn al veel enthousiaste boetseerders bij Steengoedweekend in Waspik geweest. Voor een weekend boetseren, een workshop of cursus boetseren. Hieronder lees je wat zij ervan vonden. Ben jij de volgende? Je bent meer dan welkom!

Ook een ervaring delen?

Dit veld is verplicht, vul een waarde in
Dit veld is verplicht, vul een waarde in
Dit veld is verplicht, vul een waarde in
Je dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring

Een weekend portret boetseren bij Carien is een feestje. Een fijn, ruim atelier. Goede, duidelijke uitleg. Heerlijk eten en drinken in fijn gezelschap. Gezien de reisafstand zijn de online lessen voor mij een uitkomst. Ik ben zeer tevreden en heb er weer een nieuwe hobby bij.

 

Luciene Manders

Wat een heerlijke week! Heel veel geleerd door de heldere en geduldige uitleg van Carien, vertroeteld met heerlijk eten door Sybe, een ongedwongen, gezellige sfeer. Zeker voor herhaling vatbaar!

Aadje Beltman

Hallo Carien,

Bedankt voor de mooie foto's!

Deze zomer dacht ik laat ik eens een cursus boetseren gaan volgen, dat geef ik mijzelf kado.

Ik ben heel blij dat ik dat besloten heb.

Vanaf het begin dacht ik goh wat een leuke groep mensen en een goede sfeer. 

Het was voor mij heel lang geleden dat ik aan handvormen/ boetseren gedaan heb, ik dacht ik heb geen idee en hoop maar dat ik wat mee kan komen met de rest..

Carien je bent heel enthousiast en straalt uit dat je je werk heel erg leuk vindt om te doen. 

De lessen werden stap voor stap gegeven. Kort en duidelijke theorie en daarna weer aan de slag. Die afwisseling was goed. Je was steeds wel in de buurt mocht ik hulp nodig hebben. Ik vind het knap dat je alle tien personen voldoende aandacht en begeleiding hebt kunnen geven. Wat heb ik toch een mooie week gehad, en heel erg veel geleerd.

De laatste dag de foto van de groep met de beelden, het lijkt wel een echte tentoonstelling. Ik laat de foto's dan ook trots zien aan mijn familie en vrienden. Mijn beeld is nog niet af, het haar los staat toch mooier, dus ben nog lekker bezig... verwacht het binnenkort in te leveren bij Tom en fijn dat die mogelijkheid er was. Ik ben er heel blij mee. Mijn man en kinderen vonden het ook leuk dat ze langs konden komen.

Tom niet te vergeten met zijn lieve moeder die iedere dag even kwamen kijken hoe het ging.

De lunch was iedere dag een echte traktatie, heerlijk. Wat een luxe iedere dag weer iets anders.

Ik ben nog steeds aan het na genieten van de mooie week, mocht ik in de gelegenheid zijn om nog eens een zomer week te volgen kom ik graag nog eens, ik zeg dan ook tot ziens !

Groetjes van Tjessie

Verder geen op of aanmerkingen , het was helemaal goed zo 

WAt een week: veel geleerd met duidelijke uitleg, gezelligheid, heerlijk eten, kortom een topweek.
Dank aan allen,
Groet Marijke

Het was weer een fantastische week in Waspik alles zo goed verzorgd en het eten top.Zelf was ik ook heel blij hoe Carien alles met humor en geduld vakkundige uitlegt. Topweek gehad !

Marianne Bosch

Hallo Carien,

Ik zit nog lekker na te sudderen van afgelopen week. Het was weer heerlijk, ik heb het gevoel dat ik wel een maand bij jullie ben geweest.

En nu wil ik graag meedoen met de cursus vanaf oktober op woensdag. Als het lukt, zou het fijn zijn met Marijke en Vivian van deze afgelopen week.
Fijn weekend, Carin

Zomerweek augustus 2021
Een echte aanrader!
5 Dagen boetseren.
Leren, proberen, vastlopen, deskundige begeleiding krijgen van Carien en weer beter leren kijken. Er gaat een wereld voor je open en stapje voor stapje kom je dichterbij datgene wat je aanvankelijk voor onmogelijk hield.
En dat alles op een mooie locatie en met een heerlijke culinaire omlijsting.
Dank aan de hele groep en natuurlijk speciaal aan Carien en Sybe.
Nancy Bijlard

Carien dankjewel voor een fantastische Portret boetseerweek in de voormalige schaatsfabriek Nooitgedacht te Ijlst. Veel geleerd hard gewerkt in het atelier van Potter Tom die de heerlijke lunch verzorgde in zijn ijs salon. Het is nagenieten met een mooi resultaat voor iedereen.

Annet Alferink

Wederom een super boetseerweekend gehad. Carien je weet me te inspireren , je hebt me inzicht gegeven in dat wat bij me past. Mijn creatie zal een prachtige plek gaan krijgen. Ik raad iedereen aan om bij Carien de uitdaging aan te gaan te zoeken naar je talent, inzicht in wat je wilt en kunt met boetseren van je eigen beeld. En natuurlijk de heerlijke kookkunst van Sybe maakt het weekend af en compleet
Bedankt Carien

Marian Stevens

Zà-lig! Behalve het lekkere eten en de heerlijke sfeer ook genoten en heel veel geleerd over het boetseren van een hoofd.

Diane van Gansewinkel

Ongestoord boetseren en comfortabel overnachten. Dat is onthaasten in zijn puurste vorm. Een weekend vol creativiteit, ontspanning en bourgondische gastvrijheid.

Weekend boetserenMaak ook je eigen, unieke beeld!