Hallo Carien,

Bedankt voor de mooie foto's!

Deze zomer dacht ik laat ik eens een cursus boetseren gaan volgen, dat geef ik mijzelf kado.

Ik ben heel blij dat ik dat besloten heb.

Vanaf het begin dacht ik goh wat een leuke groep mensen en een goede sfeer. 

Het was voor mij heel lang geleden dat ik aan handvormen/ boetseren gedaan heb, ik dacht ik heb geen idee en hoop maar dat ik wat mee kan komen met de rest..

Carien je bent heel enthousiast en straalt uit dat je je werk heel erg leuk vindt om te doen. 

De lessen werden stap voor stap gegeven. Kort en duidelijke theorie en daarna weer aan de slag. Die afwisseling was goed. Je was steeds wel in de buurt mocht ik hulp nodig hebben. Ik vind het knap dat je alle tien personen voldoende aandacht en begeleiding hebt kunnen geven. Wat heb ik toch een mooie week gehad, en heel erg veel geleerd.

De laatste dag de foto van de groep met de beelden, het lijkt wel een echte tentoonstelling. Ik laat de foto's dan ook trots zien aan mijn familie en vrienden. Mijn beeld is nog niet af, het haar los staat toch mooier, dus ben nog lekker bezig... verwacht het binnenkort in te leveren bij Tom en fijn dat die mogelijkheid er was. Ik ben er heel blij mee. Mijn man en kinderen vonden het ook leuk dat ze langs konden komen.

Tom niet te vergeten met zijn lieve moeder die iedere dag even kwamen kijken hoe het ging.

De lunch was iedere dag een echte traktatie, heerlijk. Wat een luxe iedere dag weer iets anders.

Ik ben nog steeds aan het na genieten van de mooie week, mocht ik in de gelegenheid zijn om nog eens een zomer week te volgen kom ik graag nog eens, ik zeg dan ook tot ziens !

Groetjes van Tjessie

Verder geen op of aanmerkingen , het was helemaal goed zo 

Ongestoord boetseren en comfortabel overnachten. Dat is onthaasten in zijn puurste vorm. Een weekend vol creativiteit, ontspanning en bourgondische gastvrijheid.

Weekend boetserenMaak ook je eigen, unieke beeld!