Steengoedweekend arrangement

Tijdens het Steengoedweekendarrangement zijn alle diensten inbegrepen. Overnachting, begeleiding in het atelier, gebruikte klei en bakken van je uiteindelijke beeld als ook alle maaltijden en dranken. 

Na afloop van het weekend zal uw beeld na droogtijd van ongeveer 6 weken worden gebakken tot 1050 graden waarna u het kunt ophalen.

Als u per mail reserveert voor een Steengoedweekendarrangement controleren  wij na ontvangst  van de reservering of er plaats is op genoemd weekend. Daarna ontvangt u een bevestiging van reservering waarin u gevraagd wordt een aanbetaling te doen van € 50,- p.p. Na betaling van deze aanbetaling is uw reservering definitief. Het restbedrag dient betaald te zijn voor aanvang van het Steengoedweekend.

Indien u wilt annuleren krijgt u, tot 2 maanden voor de gereserveerde datum € 25,- terug Daarna vervalt terugbetaling van de aanbetaling.

Reguliere, wekelijkse cursussen,

Op een aantal, op onze website aangegeven dagdelen, kan in ons atelier onder begeleiding een beeld worden geboetseerd.

Begeleiding in ons atelier geschied door Carien van Dongen of een andere daarvoor gekwalificeerde gastdocent.

Alleen de dagdelen dat u aanwezig bent moeten worden betaald.

Beelden die gebakken moeten worden moeten apart worden betaald

Ongestoord boetseren en comfortabel overnachten. Dat is onthaasten in zijn puurste vorm. Een weekend vol creativiteit, ontspanning en bourgondische gastvrijheid.

Weekend boetserenMaak ook je eigen, unieke beeld!