Cursus boetseren 10 lessen

Inschrijven cursus boetseren

Ben je op zoek naar een cursus boetseren in Waspik, Noord-Brabant? In 10 lessen, werk je stap-voor-stap aan het boetseren van een eigen portret, beeld of torso naar keuze. Je krijgt individuele begeleiding bij het boetseren.

Vind je 10 weken te lang en wil je liever een mini-cursus boetseren in één weekend? Kijk dan bij weekend boetseren voor twee dagen creatief onthaasten en sfeervol genieten in een bourgondische sfeer.

Wat leer je bij een cursus boetseren?

De essentie van boetseren is om een vorm te zoeken door ergens klei weg te halen en op een andere plek toe te voegen. Zo creëer je een interessant beeld. Je leert om goed te kijken naar verhoudingen van hoogte en breedte. Wil je een portret boetseren? Dan verdiepen we ons in de vorm van de schedel en het maken van neus, mond, ogen, oren en mimiek.

Voor wie is de cursus boetseren?

Je kunt op elk niveau starten met een cursus boetseren, of je nu beginner bent of al een ervaren boetseerder.

Wanneer starten kun je starten met de cursus boetseren?

De curssen starten eind september en begin januari met een blok van 10 lessen van 3 uur. 

Wat kost een cursus boetseren?

Een cursus boetseren kost € 315,- en bestaat uit 10 lessen van 3 uur met individuele begeleiding. Je kunt alle materialen in ons ruime atelier gebruiken om je beeld te maken. Het gebruik van de materialen en de klei zit bij de prijs inbegrepen. Het bakken van je beeld zal wel worden berekend. De prijs hangt af van het formaat van je beeld en spreken we vooraf af/ Na een droogtijd van ongeveer 8 weken bakken wij je beeld in onze keramiekoven, waarna je het komt ophalen.

Open atelier op dinsdag:

Op dinsdagmiddag is er een "Open atelier" van 12.00 tot 15.00 Je werkt zelfstandig aan je eigen werk maar er is wel iemand aanwezig die met je mee kan denken. Het is een gezellige middag waarin je samen met anderen in het atelier kunt boetseren. Geschikt voor beginners, om te ervaren hoe het is om te werken met klei maar ook voor mensen met al meer ervaring die thuis niet de ruimte hebben of het leuk vinden in gezelschap te werken. Het gaat alleen door bij voldoende belangstelling.

Inschrijven cursus boetseren

 

workshop boetseren 1   workshop boetseren 2   workshop boetseren 3   cursus boetseren 4

Ongestoord boetseren en comfortabel overnachten. Dat is onthaasten in zijn puurste vorm. Een weekend vol creativiteit, ontspanning en bourgondische gastvrijheid.

Weekend boetserenMaak ook je eigen, unieke beeld!