Weekend boetseren

Inschrijven weekend

Weekend boetseren: creatief onthaasten en sfeervol genieten

Steengoedweekend organiseert volledig verzorgde weekenden boetseren voor minimaal 4 en maximaal 6 personen. Volledig verzorgd betekent bij ons dat het je aan niets ontbreekt:

  • een weekend lang je creativiteit de vrije loop laten
  • Brabants bourgondisch genieten tussen het boetseren door
  • Onthaasten in een sfeervolle accommodatie in het landelijke Waspik

Weekend boetseren voor beginners en gevorderden

Zelf een beeld boetseren is een geweldige ervaring. Met je handen de klei bewerken en zoeken naar een vorm die je mooi vindt. Wordt het een portret of een torso? Wil je realistisch werken of abstract?

Stap-voor-stap een beeld maken van klei

In het atelier van Steengoedweekend krijg je stap–voor–stap begeleiding bij het boetseren van je beeld. Of je nu beginner bent en voor het eerst een beeld boetseert of ervaren en juist je techniek wilt verbreden. In een weekend boetseren, heb je volop tijd om een prachtig beeld te maken. We werken met klei op waterbasis. Na een droogtijd van enkele weken bakken wij je beeld. Door de hoge baktemperatuur is het beeld zelfs vorstbestendig en kan dus buiten staan.

Programma weekend boetseren

Vrijdag 

‘s Avonds rond achten verwelkomen we je met koffie/thee of een glas wijn en bekijken het atelier. We bespreken wat je wilt gaan boetseren. Er zijn volop boeken met voorbeelden of misschien heb je zelf al een idee.

Zaterdag

Na het ontbijt gaan we van start! We boetseren tot een uur of vijf – met ’s middags een lekkere lunch. Daarna heb je tijd voor je zelf. Wordt het wandelen of even luieren? ’s Avonds samen aan tafel voor het diner.

Zondag

Goed uitgerust leggen we na het ontbijt de laatste hand aan de beelden. Tussendoor lunch. Na het opruimen van het atelier, praten we na met een glas wijn en een lekker hapje. Rond vijven nemen we afscheid.

Overnachten tijdens je weekend boetseren

Accommodatie 

Overnachten tijdens een Steengoedweekend boetseren doe je in één van onze 3 kamers. Een 1-persoonskamer met een ‘twijfelaar’’, een 2- of een 3-persoonskamer met luxe boxsprings. Alle kamers hebben tv. Er zijn twee badkamers met dubbele wastafel en douche.

Gastenruimte 

Beneden is een ruime, sfeervol ingerichte gastenruimte (ongeveer 60m2) voor gezamenlijk gebruik. Hier kruip je lekker weg in een van de comfortabele fauteuils rondom de oude gashaard. Op de leestafel liggen allerlei tijdschriften en boeken over kunst, cultuur en lifestyle om te ontspannen of te inspireren. In de ruime keuken vind je een koffiezetter, waterkoker en een koelkast met drankjes, zodat het je aan niets hoeft te ontbreken. We ontbijten in de gezellige tuinkamer. Bij mooi weer gaan de tuindeuren wagenwijd open of eten we buiten op het zonnige terras!

Ga naar het fotoalbum om de foto’s van de kamers en de gastenruimte te bekijken.

Ook zin gekregen in een creatief weekend boetseren en onthaasten? Bekijk de data en tarieven voor een weekend boetseren.

Inschrijven weekend boetseren

 

Ongestoord boetseren en comfortabel overnachten. Dat is onthaasten in zijn puurste vorm. Een weekend vol creativiteit, ontspanning en bourgondische gastvrijheid.

Weekend boetserenMaak ook je eigen, unieke beeld!