Verantwoording

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die we besteden aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan Steengoedweekend niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Steengoedweekend aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site of (on)bereikbaarheid van de site. Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site hebben we de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. Het kan echter altijd voorkomen dat onderdelen niet werken of dat de site problemen veroorzaakt voor je computer. Steengoedweekend kan hier geen verantwoordelijkheid voor nemen. Mocht je problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan per e-mail weten. Wij doen dan ons uiterste best om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Links naar externe sites

Steengoedweekend is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites waarnaar eventuele links zijn opgenomen. Dat geldt ook voor de privacybescherming op die pagina’s of voor de diensten die zij eventueel aanbieden.

Ongestoord boetseren en comfortabel overnachten. Dat is onthaasten in zijn puurste vorm. Een weekend vol creativiteit, ontspanning en bourgondische gastvrijheid.

Weekend boetserenMaak ook je eigen, unieke beeld!