In 2018 bezocht ik het atelier van Nick Mackman in Engeland. Nick is bekend om haar wildlife animals. In een pitoresk dorp in Dartmoor leerde ik van haar hoe je dieren op kan bouwen met kranten en paperclay. Een inspirerende dame met enorm veel kennis van anatomie. Ik keek met verbazing hoe ze bij 10 cursisten die allemaal een ander dier hadden uitgekozen, van de een na de ander ging voor raad en hulp.

Natuurlijk vroeg ik haar of ze les wilde komen geven in mijn atelier in Waspik maar daarvoor ontbreekt haar de tijd. Ik trek dus de stoute schoenen aan en ga zelf hiermee aan de slag in mijn atelier.

Goede foto's, veel foto's, wat ervaring in boetseren, de rust om het technische stuk door te komen en interesse in anatomie. Dit moet je meebrengen als je wilt inschrijven voor een weekend dieren maken bij Steengoedweekend in Waspik.

Ongestoord boetseren en comfortabel overnachten. Dat is onthaasten in zijn puurste vorm. Een weekend vol creativiteit, ontspanning en bourgondische gastvrijheid.

Weekend boetserenMaak ook je eigen, unieke beeld!