Deze week zijn mijn reguliere cursussen voor dit voorjaar afgelopen. Veel cursisten hebben dus hun werk voltooid. Dat heeft wat stress opgeleverd maar vooral veel voldoening. Wanneer is je beeld nou af is er vaak gedacht. Komende twee weekend sta ik voor een groep in Gouda bij de Nederlandse Keramiekopleiding ook weer zo leuk om te doen. In juli ben ik te vinden in Florence, Italie. Anatomieles op de Florence Academy of Art. Ik kijk er zo naar uit, ik ontmoet daar dan mensen vanuit landen over de gehele wereld die samenkomen om kennis te vergaren. Volop leuke dingen om naar uit te kijken dus!

 

Carien

Ongestoord boetseren en comfortabel overnachten. Dat is onthaasten in zijn puurste vorm. Een weekend vol creativiteit, ontspanning en bourgondische gastvrijheid.

Weekend boetserenMaak ook je eigen, unieke beeld!