Lieve Carien en.Sybe

Ik heb een grandioos weekend gehad. Bij de binnenkomst kwam ik gelijk "een beetje thuis" . De spanning  verdween . We hadden een leuke ploeg. Jammer dat er 1 moest afhaken.  De verzorging was TOP. verrukkelijke gerechten. Mijn smaakpapillen zijn verwend! 

Jouw aanpak en begeleiding van.het maken van het beeld is prima. Je straalt  rust uit en daardoor kon ik  tot.betere presentaties komen en durf" hulp;" te vragen en kreeg daardoor het zetje om weer vol goede moed verder te gaan

Vanmorgen was het mijn wekelijkse kleimorgen. Ik ben gelijk weer met een hoofd begonnen en heb jouw methode uitgelegd aan mijn maatje en zij is ook aan de gang gegaan. Ik heb er foto's van gemaakt. Ik heb er weer ruim 3 uur opzitten.

Ik ben reuze benieuwd hoe Marieke uit de oven komt.

Nogmaals bedankt voor het heerlijke.weekend. 

Knuf ambro.

Ongestoord boetseren en comfortabel overnachten. Dat is onthaasten in zijn puurste vorm. Een weekend vol creativiteit, ontspanning en bourgondische gastvrijheid.

Weekend boetserenMaak ook je eigen, unieke beeld!