Tijdens mijn expositie bij Honsoirde in de abdij in Nieuwkuijk was mijn zangkoor van keramiek als eerste verkocht. In totaal zijn er in de 5 weken dat de expositie duurde 4 werken verkocht en nog 8 schilderijen van Carla Jacobs!
Nu de expositie is afgelopen en mijn beelden weer ‘thuis’ zijn, ben ik maar weer met klei aan de slag gegaan. Het idee van zingende mensen is goed opgepakt door iedereen dus dat ga ik verder uitwerken. Mijn nieuwe koor zijn meer opzichzelfstaande individuen die per stuk of met een willekeurig aantal verkocht kunnen worden.
Ik heb er verschrikkelijk veel plezier in om ze te maken, alle persoonlijkheden komen als vanzelf tevoorschijn!

Carien

Ongestoord boetseren en comfortabel overnachten. Dat is onthaasten in zijn puurste vorm. Een weekend vol creativiteit, ontspanning en bourgondische gastvrijheid.

Weekend boetserenMaak ook je eigen, unieke beeld!