Een week boetseren in de Tarn in Zuid-Frankrijk, vol creativiteit en gezelligheid met een stap-voor-stap, begeleiding bij het maken van een portret in klei.

Je bent te gast bij La Céramique in Cordes sur Ciel bij Frank en Elly Theunissen. La Céramique is een oude boerenhoeve, even buiten de historische vestingstad Cordes sur Ciel. Frank en Elly staan garant voor gastvrijheid, een prachtige ambiance en heerlijk eten. De begeleiding bij het boetseren doe ik (Carien) uiteraard zelf. We werken volgens de methode van Philippe Faraut.

De gemaakte beelden blijven na afloop in Frankrijk om te drogen en zullen ook daar worden gebakken, half augustus worden ze naar Nederland gehaald.

Deze heerlijke week boetseren begint op zondagavond (24 mei 2015) met een welkomstdiner en eindigt op zaterdagmorgen (30 mei 2015). ’s Morgens is er cursus in het atelier en na de lunch heb je tijd voor jezelf. Wat dacht je van een bezoek aan Cordes sur Ciel en Albi of een verfrissende duik in het zwembad? We organiseren gezamenlijke uitstapjes onder leiding van Frank, maar natuurlijk ben je vrij om er zelf op uit te trekken. 's Avonds dineren we dan weer bij La Céramique.

Wil je echt onthaasten in een relaxte sfeer en ondertussen werken aan een boeiend portret? Schrijf je in om een week te boetseren in Zuid-Frankrijk. Ervaar zelf hoe keramiek en art-de-vivre optimaal samengaan! Kijk snel voor meer informatie over de cursus portret boetseren in Zuid-Frankrijk, het verblijf en de kosten en schrijf je in.

Heb je vragen, bel me dan gerust even op 06 3737 4664 of 0416 311 528.

Ik verwelkom je graag in Zuid-Frankrijk!

Ongestoord boetseren en comfortabel overnachten. Dat is onthaasten in zijn puurste vorm. Een weekend vol creativiteit, ontspanning en bourgondische gastvrijheid.

Weekend boetserenMaak ook je eigen, unieke beeld!