Dat weekend van die tante met die drie nichtjes….

Als een van de andere nichtjes wil ik ook graag vertellen dat ik het afgelopen weekend een weekend heb gevonden om nooit te vergeten. Het overtrof mijn verwachtingen. En die waren eigenlijk al best hoog voordat ik afreisde naar Waspik….
Het gezellige samenzijn met mijn lieve tante en 2 andere lieve nichten was heel bijzonder en hartverwarmend. Zulke dingen zou je vaker met elkaar moeten doen!
Onder deskundige begeleiding van Carien haalden wij meer uit ons zelf dan we voor mogelijk hadden gehouden. Alle vier zijn we blij met het resultaat, een eigen beeld. Die stuk voor stuk een mooie plek krijgen, zodat we nog vaak aan dit unieke weekend terug zullen denken. Het is herhaling vatbaar!
Maar niet alleen het creatieve element was onvergetelijk, ook de gastvrije ontvangst en de verzorging door Carien en Sybe was persoonlijk en heel warm. Bijzonder om hen samen in zo’n weekend als mens te ontmoeten en een beetje te mogen leren kennen. 
Het huis, het atelier, de tuin en het fantastische uitzicht, het is een heerlijke plek om te zijn! En ook voor de inwendige mens werd met zeer veel aandacht en liefde gezorgd.
Kortom, wij hebben een fantastisch weekend gehad! Een ervaring om dankbaar op terug te kijken! Ik zit nog met een brede glimlach na te genieten…
Lieve groet,
Helene

Ongestoord boetseren en comfortabel overnachten. Dat is onthaasten in zijn puurste vorm. Een weekend vol creativiteit, ontspanning en bourgondische gastvrijheid.

Weekend boetserenMaak ook je eigen, unieke beeld!