3 maanden geleden hebben we een steengoed weekend gehad bij Carien in Waspik. Afgelopen donderdag konden we de beelden ophalen en nu staan ze in onze eigen omgeving. Het lijkt wel of ze nu nog mooier zijn en gelijk zo vertrouwd.

In februari 2013 gingen we naar dit creatieve weekend met 4 meiden. Alle vier zijn we op training geweest bij Remco Claassen en we gingen aan de slag met onze leefregels en jaardoelen. De combinatie creatieve geest en handen samen met een Bourgondische verzorging leek ons een perfecte combinatie.

Vrijdagavond aan de slag met het ontwerp van ons beeld en zaterdag met de handen in de klei. In het begin werd er soms nog door een van ons iets geroepen over de emotionele leefregel maar al snel bleek dat er geen geestelijke tijd was voor dit onderdeel omdat de combinatie ontwerp beeld en klei alle aandacht ging opeisen. Totaal verzonken met de gedachten in jouw eigen beeld. Wat is het leven dan heerlijk simpel.

Op het einde van de middag voor een frisse neus de omgeving van Waspik verkend met de benenwagen.

Tijdens het hele weekend zijn we verwend met heerlijke hapjes, een gezonde lunch en een super diner. Het recept van het heerlijke brood van vrijdagavond is al meerdere malen door een van ons gemaakt voor een feestje.

Het was met recht een steengoed weekend waar we nog lang aan terugdenken en onze beelden een mooi resultaat zijn

Ongestoord boetseren en comfortabel overnachten. Dat is onthaasten in zijn puurste vorm. Een weekend vol creativiteit, ontspanning en bourgondische gastvrijheid.

Weekend boetserenMaak ook je eigen, unieke beeld!